Loma-asunto Rukalla

Info
Julkisivu kesällä
Julkisivu talvella

Eteinen
Oleskelutila
Keittiö
Ruokailu
Makuuhuone 1
Makuuhuone 2
Parvi
Pesutilat
Pohjakuva
Kartta
Talvinäkymä
Varaustilanne ja hinnasto
Vuokraehdot


 

Yhteyshenkilö
Riitta Laulajainen
0400 267806
riitta.laulajainen@kuusamo.fi


Varausehdot

Nämä ehdot tulevat molempia osapuolia sitoviksi ja varaus tulee vahvistetuksi kun ennakkomaksu, 30 % majoitusvuokrasta, on maksettu. Loppusuoritus on maksettava 3 viikkoa ennen majoituksen alkua.

Lomakohde on asiakkaan käytössä alkamispäivän  klo 16 ja lähtöpäivän klo 12 välisenä aikana. Asiakas tuo mukanaan omat liinavaatteet (lakanat, tyynynpäälliset ja pyyhkeet). Asiakas vastaa lomakohteen siivouksesta vuokra-aikana sekä sen päättyessä. Mikäli siivousta ei ole tehty on vuokranantajalla oikeus periä vuokralaiselta siivouskustannukset.       

Kotieläimet

Lomakohteeseen ei saa tuoda lemmikkieläimiä.

Vahingonkorvaus

Asiakas on velvollinen korvaamaan oleskelunsa aikana lomakohteelle tai sen irtaimistolle aiheutumansa vahingot. Kaikki majoituskohteen varustukseen tai kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on niiden aiheen ilmaannuttua välittömästi osoitettava suoraan vuokranantajalle. Jälkikäteen tehtyjä valituksia ei huomioida.

Peruutus

Peruutus on aina tehtävä kirjallisena. Mikäli peruutus tehdään vähintään 21 vrk ennen majoituksen alkua palautetaan ennakkomaksu vähennettynä varauskuluilla 30 €. Peruutuksen tapahtuessa 21-14 vrk ennen majoituksen alkua pidätetään ennakkomaksu. Myöhemmin tapahtuvista peruutuksista pidätetään koko maksu ellei kohdetta saada uudelleen vuokratuksi.

Vuokranantajalla on oikeus perua sopimus
       jos vuokralainen laiminlyö sovitut ennakko- tai loppumaksut
     –  jos vuokrausta ei voida toteuttaa ylivoimaisen esteen takia. Tällöin vuokranantaja palauttaa suoritetut maksut, mutta vuokranantaja ei ole vastuussa mahdollista muista vuokralaiselle aiheutuneista kuluista.